Appartement te koop

1380000€

1 slaapkamer 132 vierkante meters

Immoweb code : 20235946
Immoweb code : 20235946

Overzicht

1 slaapkamer
2 badkamers
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim en luxueus afgewerkt appartement aan de zeedijk, met...

Dit prachtig gerenoveerde en gemeubileerde appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich op de charmante zeedijk van het pittoreske De Haan, op de eerste verdieping van de kleinschalige residentie "Villa Giannina". Het gebouw valt op door zijn mooie Anglo-Normandische architectuur en brede, elegante façade.

Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, die toegang biedt tot een lichte, gezellige woonkamer met adembenemend zeezicht. De volledig vernieuwde keuken is uitgerust met hoogwaardige toestellen. Daarnaast beschikt het appartement over drie comfortabele slaapkamers, waarvan één met een eigen douche, een aparte badkamer, en een handige berging in de hal. Een ruime kelderberging (in hetzelfde complex) en een autostaanplaats (in de naastgelegen residentie) zijn inbegrepen in de prijs. De vermelde oppervlaktes zijn indicatief en conform het EPC-attest.

Dit zeldzame aanbod is uitermate geschikt voor vaste bewoning, als tweede verblijf of als investeringspand. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met Anthony van Wijk op het nummer 0471 59 01 67 of via [email protected]. Hebt u zelf een eigendom dat u wenst te verkopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar met de nodige expertise en bieden wij u een gratis schatting aan.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op